“Zorg verlenen is mijn passie en ik heb de overtuiging  dat de zorg in Nederland veel beter kan”
Eversen Zorg op Maat is een jonge onderneming, opgericht in 2016. Na jarenlang als zorgverlener gewerkt te hebben in verschillende instellingen, heb ik ervoor gekozen om als zelfstandige zorg aan huis te gaan bieden.

Mijn motivatie om dit te doen is primair gelegen in het feit dat zorg verlenen mijn passie is en secundair, omdat ik denk dat de zorg in Nederland veel beter kan.

Tijdens mijn werkzaamheden, waarbij ik ook zorg verleen aan kinderen met een beperking, kwam ik tot het besef dat er grote behoefte bestaat aan logeerfaciliteit voor kinderen met een beperking. Dit, zodat de ouders die de dagelijkse zorg hebben, even op adem kunnen komen, en ook even aandacht aan de andere kinderen in het gezin kunnen geven.

Sinds 2018 vang ik deze kinderen op in mijn appartement in Schiedam. Hier werd de ruimte door het aantal aanmeldingen van ouders voor hun kinderen te beperkt, waardoor ik met mijn gezin verhuisd ben naar Portugaal. Daar hebben wij een mooi vrijstaand huis met vier extra kamers, een tuin en een speelhuis voor de kinderen.

Eversen Zorg op Maat geeft u professionele en persoonlijke zorg

Ons logeerhuis

Ons huis is een vrijstaande woning met rondom een omheinde verharde tuin met veel groen. Het huis is gelegen in Portugaal, een rustig dorp net ten Zuiden van Rotterdam. Wij wonen met ons gezin op de begane grond en op de verdieping hebben wij voor onze gasten 4 slaapkamers, dus voor ieder kind een eigen slaapkamer, en een badkamer. Om de verdieping voor iedereen toegankelijk te maken hebben wij een traplift laten plaatsen. In het huis zijn alle drempels weggenomen, dus er is één doorlopende vloer. Tevens zijn een aantal deuren elektrisch te bedienen voor de grootste bewegingsruimte die mogelijk is. Er is airconditioning in het huis, zodat het huis in de zomer lekker koel is. De toegang tot de tuin verloopt via een schuifpui, waarbij de vloer in het huis op gelijke hoogte is als de bestrating erachter.

Het speelhuis

Achter het huis staat een ruim speelhuis. Dit speelhuis is geïsoleerd en verwarmd. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en knutselen. Er staat een grote tafel waaraan zij kunnen knutselen, er is speelgoed en veel ruimte om zichzelf te optimaal te vermaken. Vanuit het speelhuis kunnen de kinderen de volledig omheinde tuin in om te spelen. Hierin gaan wij nog de nodige speeltoestellen neerzetten en in het voorjaar van 2019 zullen we een ren plaatsen met kippen en konijnen.

De kamers

Ieder kind krijgt tijdens zijn of haar verblijf een eigen kamer. In alle kamers zijn rookmelders aangebracht. Tevens zijn er uit veiligheidsoogpunt op de verdieping brandwerende middelen aangebracht. Wij hebben twee kamers met hoge Atlasbedden, één kamer met een hoog-laagbed en één kamer met een gewoon stapel(bed). Alle kamers zijn aan de buitenzijde voorzien van rolluiken, zodat zij (indien gewenst) optimaal verduisterd kunnen worden.
Vanzelfsprekend zijn de kamers gezellig ingericht, zodat de kinderen zich er snel op hun gemak voelen.
NB: de getoonde foto is genomen van een kamer in lege toestand, zodra wij een recentere foto hebben zullen wij deze plaatsen.

Uitstapjes

Periodiek organiseer ik uitstapjes met de kinderen. Hierbij laat ik mij ondersteunen door vrijwilligers. Ook organiseer ik minimaal eens per jaar, rond de zomerperiode, een feest voor alle cliënten en hun kinderen.

Mijn ambitie

Het is mijn ambitie om voor de kinderen die ik opvang een veilig en vooral ook leuk verblijf te verzorgen. Hiermee hoop ik zoveel vertrouwen te winnen van de ouders van deze kinderen dat ook zij, in de periode(s) dat zij even niet voor hun kind hoeven te zorgen, zich kunnen ontspannen en zonder zorgen om hun kind dingen kunnen doen die zij anders niet zouden kunnen doen.

Verzekerde kwaliteit

aEZoM is een eenmanszaak, waarvan ik de eigenaar ben en waarvoor uitsluitend ook ikzelf werk. Kwaliteit in het werk wordt door mijzelf geleverd, daar mag u op vertrouwen en dat zult u ervaren. Maar naast de kwaliteit van het werk zijn er meer zekerheden die een zorgverlener in mijn ogen moet bieden. Deze kwaliteit en zekerheid bied ik door:

  • VOG-verklaring
  • KIWA-keurmerk ZZP-er zorg
  • AGB-codes voor zowel aEZoM als voor mijzelf
  • Lid van het klachtenportaal ZORG
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Bij een eerste bezoek aan een (potentiële) cliënt overleg ik alle documenten die samenhangen met bovenstaande zekerheden.

WERKGEBIED

Voor kortstondige zorgmomenten (een uur) geldt dat uitsluitend in Schiedam gewerkt wordt. Bij meer langdurige zorg wordt in de grotere cirkel, zoals aangegeven op de kaart, gewerkt.

CONTACTGEGEVENS

Eversen Zorg op Maat
Nieuwe Haven 85b
3116 AB  SCHIEDAM

M: 06-55166083
Info: a.eversen@aezom.nl

Privacy Verklaring

Goede zorg begint met luisteren.
Zorgen doe je vanuit je hart, niet je portemonnee.
Uw uitdaging mijn zorg, mijn uitdaging uw zorg!
Meer informatie nodig?
Bel 06-551 660 83 of stuur mij een mailtje.

Want uw zorg is mijn zorg!

7 + 12 =